Fongs de Gréixer - Llorens i van Waveren, Laura; Llistosella i Vidal, Jaume (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Fongs de Gréixer. Es presenten els resultats de l'estudi dels fongs que creixen a la vall de Gréixer, (Berguedà, Barcelona) en forma de catàleg florístic. Es fa una revisió crítica i l'actualització de les 62 citacions bibliogràfiques i s'amplia el catàleg de la vall fins els 214 tàxons diferents (4 mixomicets, 8 ascomicets i 202 basidimicets). Entre les espècies citades, destaquem: Entoloma Olidum NoordeI. et T. Borgen, E. Vernum S. Lundell, Pluteus phlebophorus Cooke, HemipholiotaPopulnea (Pers.) Bon i Phylloporus rhodoxanthus (Schwein.) Bres.