Alguns fongs corticioides trobats a les comunitats de Cistus de Catalunya - Vila i Garcia, Jordi; Jiménez Palomar, Tania (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Alguns fongs corticioides trobats a les comunitats de Cistus de Catalunya. Es citen ocomenten 24 espècies d'afil·loforats d'himeni llis trobades sobre fusta o fulles de Cistus en descomposició. S'aporten dibuixos dels caràcters microscòpics d'alguns dels tàxons. Proposem unaclau d'identificació provisional adaptada a les espècies estudiades. D'entre els tàxons citats destaquem, per la seva freqüència: Vuilleminia macrospora, Radulomyees confluens,Athelia mutabilis, A. galzinii, Phanerochaete ericina, P. Martelliana i P.tuberculata.