Los Hongos gelatinosos (Exidiopsis, Tremella y Dacrymyces) que descomponen la madera muerta de Cistus, en Cataluña - Jiménez Palomar, Tania (Revista Catalana de Micologia, 2007)
. Els fong s gelatinosos (Exidiopsis, Tremella i Dacrymyces) que descomponen la fustamorta de Cistus, a Catalunya. Dues tremellals, Exidiopsis effusa i Tremella obscura i tresdacrimicetals, Dacrymyces adpressus, D. ovisporus i D. stillatus han estat recollectats sobre fusta deCistus en descomposició. S'ofereix una descripció, i dibuixos originals, i les dades del material estudiat(distribució, ecologia i fenologia). No sembla que cap de les espècies estigui exclusivament associada aCistus, però Exidiopsis effusa fructifica amb una freqüència força més gran sobre aquest substrat que sobre fusta d'altres planifolis.