Contribució al coneixement de la família Lepiotaceae Roze de les Illes Balears (IV) : una espècie poc coneguda: Lepiota andegavensis Mornand - Salom, Joan Carles; Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Galli, R. (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Contribució al coneixement de la família Lepiotaceae Roze a les Illes Balears (IV). Unaespècie poc coneguda: Lepiota andegavensis Mornand. Se cita i descriu per primera vegada tant per ales Balears com per a l'estat espanyol, Lepiota andegavensis Mornand; a més, s'aporten notes sobre la seva taxonomia, ecologia i distribució.