Arcangeliella borziana and A. stephensii, two gasteroid fungi often mistaken : a taxonomic revision of Lactarius-related sequestrate fungi - Vidal i Frigola, Josep Maria (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Arcangeliella borziana i A. stephensii, dos fongs gasteroides sovint confosos. Una revisió taxonòmica dels fongs segrestats relacionats amb Lactarius. Com a resultat de l'estudi del material tipus d'Arcangeliella borziana Cavara, A. Volemoides K. et A. Mader, Hydnangium stephensii Berk.,H. galathejum Quél. , H. soehneri Zell er et C.W. Dodge, H. soehneri var. ettenbergii Soehner, i derecents noves recol·leccions atribuídes a Arcangeliella borziana Cavara i a Zelleromyces stephensii(Berk.) A.H. SITI., només dues espècies gasteroides, no secotioides, han estat reconegudes: Arcangeliella borziana Cavara (=A. Volemoides) i A. Stephensii (Berk. ) Zell er et C.W. Dodge (=H. galathejum, =H. soe hneri, =H. soehneri var. Ettenbergii) . Ambdues espècie s són redescrites, il·lustrades i comparades. Així mateix, les dades referents a la seva ecologia, fenologia i distribució a Europa han estat enriquides i resumides. Per altra banda, es sinonimitza el gènere Zelleromyces Singer et A.H. SITI. amb Arcangeliella Cavara, per incloure-hi només les espècies gasteroides, no secotioides: iper a les secotioides, es valida el gènere Gastrolactarius R. Heim ex J.M. Vidal. Com a resultat, 26 noves combinacions han estat realitzades: 13 dins del gènere Arcangeliella, 12 dins Gastrolactarius i1 dins Gymnomyces. També, es sinonimitza Zelleromyces hispanicus Calonge et Pegler amb Z. josserandii Malençon.