Una Nueva especie de Collybia (Fr.: Fr.) Staude, encontrada en Cataluña - Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel; Carbó i Pericay, Joaquim (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Una nova espècie de Collybia (Fr.: Fr.) Staude, trobada a Catalunya. Els autors proposenCollybia bispora com a nova espècie del gènere Collybia.A més de la corresponent diagnosi llatina, esdescriu, comenta i iconografia aquesta nova espècie.