Alcune specie rare o dibattute del genere Lepiota - Consiglio, Giovanni; Migliozzi, Vincenzo (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Algunes espècies rares o controvertides del gènere Lepiota. Es descriuen i il·lustren ambfotografies en colors i dibuixos dels caràcters microscòpics, algunes espècies rares o interessants del gènere Lepiota.