Estudios sobre el género Inocybe (Cortinariales) en los jarales de Cataluña, I - Esteve-Raventós, Fernando; Vila i Garcia, Jordi; Llimona i Pagès, Xavier (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Estudis sobre el gènere Inocybe (Cortinariales) en els estepars de Catalunya. I. Es citen,descriuen o comenten 10 espècies del gènere Inocybe recol·-lectades en els estepars de Catalunya,sobretot sota Cistus monspeliensis. Es proposen dues noves espècies: I. cistobulbipes Esteve-Rav. et Vilai I. rocabrunae Esteve-Rav. et Vila.