Coprinus spadiceisporus Bogart, en Cataluña - Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Coprinus spadiceisporusBogart, a Catalunya. Es descriu una recol·lecció de Catalunya is'aporten dibuixos dels seus caràcters microscòpics, observacions i una fotografia dels basidiomes, en llur hàbitat.