First record of Riessia semiophora Fresen. from Spain - Muntañola-Cvetkovic, Maria; Gómez-Bolea, Antonio (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Primera cita de Riessia semiophora Fresen. a Espanya. Riessia semiophora Fresen., un anamorf de basidiomicet no citat fins ara a Espanya, és descrit i illustrat amb microfotografies per sistemes d'òptica clàssica, contrast d'interferència diferencial (DIC) i microscòpia electrònica de rastreig (SEM).