Cuatro especies de hongos interesantes citadas por primera vez en la Península Ibérica - Carbó i Pericay, Joaquim; Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es descriuen, comenten i iconografíen, quatre espècies de macromicets: Dermoloma josserandii Dennis et P.D. Orton, Lyophyllum boreale (Fr.) Papetti,Microglossum fuscorubens Boud. i Psathyrella halophila. D'acord amb la informació que disposem, cap de les quatre espèciesha estat citada, fins ara, a la Península Ibérica.