Aproximació al coneixement de la micoflora del Massís del Montgrí - Vidal i Frigola, Josep Maria (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es fa un estudi ecològic i fenològic de la micotlora lligada a les dues unitats de vegetació dominants al Montgrí, el Rosmarino-Ericion i el Quercetum cocciferae, amb un total de 2 1 0 macromicets identificats. De cada tàxon s'indica el tipus tròfic, el substrat on viu i la freqüència amb la qual es troba en cada un dels dos hàbitats. Finalment, s'intenta donar una v isió global de la dinàmica de la transformació d'aquesta micoflora en les diferents unitats de vegetació que dominen el massís.