Phellorinia herculeana (Pallas.: Pers.) Kreisel, a Catalunya - Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es descriu i comenta una interessant espècie de Tulostomatal: Phelforinia herculeana (Pallas. : Pers.) Kreisel, recoHectada per primer cop a Catalunya.