Algunes espècies del gènere Russula de Catalunya i les illes Balears : 2ª contribució - Llistosella i Vidal, Jaume (Revista Catalana de Micologia, 2007)
En aquest treball tractem nou espècies del gènere Russula (R. aquosa Leclair, R. atrorubens Quélet,R.fontqueri Singer, R. globispora (Blum) Bon, R. minutula Vel., R. monspe/iensis Samari, R. norvegica Reid, R. nuragica Samari i R. tyrrhenica Samari.) que considerem rares o poc conegudes a la nostra àrea d'estudi. Per a cadascuna d'elles donem els principals caràcters diagnòstics, tant els macroscòpics com els microscòpics, llurs preferències ecològiques segons les nostres observacions, l'iconografia dels principals caràcters microscòpics, així com micrografies de les espores al microscopi electrònic de rastreig (SEM).