Catàleg d'espècies: V Jornades Micològiques de la C.E.M.M. a Calella (El Maresme, Catalunya) - Martín Esteban, María Paz; Gaya i Bellés, Ester (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es presenten els resultats de les V Jornades Micològiques de la CEMM celebrades a Calella (Barcelona) del 10 al 15 de Novembre de 1997. El catàleg consta de 675 registres, amb un total de 360 tàxons.