Agrocybe arvalis (Fr.) Heim & Romagnesi, una interesante especie localizada en el Montseny - Sánchez, L.; Rubio Casas, L. (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Agrocybe arvalis (Fr.) Heim & Romagnesi, una interesant espècie trobada al MontsenyEn aquest treball es descriu, comenta i il·lustra Agrocybe arvalis (Fr.) Heim & Romagnesi, (1934), uninteressant tàxon localitzat a Catalunya.