Chromosera viola (J. Geesink & Bas) Vizzini & Ercole 2012, una espectacular especie localizada en Cataluña - Sánchez, L.; Gibert, S. (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Chromosera viola (J. Geesink & Bas) Vizzini & Ercole 2012. Un interessant taxón delsHygrophoraceae trobat a Catalunya, es descriu, comenta e il·lustra