El Gènere Cortinarius a les Illes Balears (Espanya). I - Salom, Joan Carles; Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Mahiques, R. (Revista Catalana de Micologia, 2016)
El gènere Cortinarius a les Illes Balears (Espanya). I. Se citen 14 tàxons del gènereCortinarius, dels quals els vuit següents són noves citacions per a les Illes Balears: Cortinariusdiosmus var. araneosovolvatus Bon & Gaugué, Cortinarius gallurae D. Antonini, M. Antonini &Consiglio, Cortinarius humolens Brandrud, Cortinarius infractus fo. olivellus (M.M. Moser)Nespiak, Cortinarius murellensis Cors. Gut., Ballarà, Cadiñanos, Palazón & Mahiques,Cortinarius safranopes Rob Henry, Cortinarius subcotoneus Bidaud i Cortinarius subturibulosusvar. subturibulosus Kizlik & Trescol. A més un és nova citació per a l'illa de Mallorca:Cortinarius aurilicis Chevassut & Trescol. S'aporten notes sobre llur taxonomia, ecologia icorologia.