Contribució al coneixements de la flora micològica del Baix Empordà i rodalies (Catalunya): III. gasteromicets epigeus (Basidiomycotina) - Vidal i Frigola, Josep Maria (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es presenten un total de 41 espècies i 1 varietat de gasteromicets epigeus recollits al Baix Empordà. Mycocalia duriaeana (L. & Ch . Tul.) Palmer i pulchella Bres. són noves pel catàleg micològic català. Scleroderma flavidum Ellis & Everhart és nou per Espanya. S' estudia una possible recol· lecció de Scleroderma Guzman.