Notes corològiques sobe la funga d'Eivissa (Illes Balears, Espanya). IV. - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles; Planas, Joan; Espinosa Noguera, Jaume; Llistosella i Vidal, Jaume; Serra Planells, Antoni (Revista Catalana de Micologia, 2019)
Se citen 28tàxons, dels quals tres són primera citació a les Illes Balears: Neurospora sitophila Sear &B.O. Dodge, Camarophyllopsis foetens (W. Phillips) Arnolds i Psathyrella dunensis Kits van Wav. Amés n'hi ha 11 que són primeres citacions per a Eivissa: Agaricus bresadolanus Bohus, Chamaemycesfracidus (Fr.) Donk, Crepidotus mollis (Schaeff.) Staude. Dermoloma josserandii Dennis &P.D. Orton, Gymnopus androsaceus Della Maggiora & Trassinelli, G. quercophilus (Pouzar) Antonin& Noordel., Lepiota castanea Quél., Lycoperdon lividum Pers., Mycena pura var. rosea Gillet,Hemileccinum impolitum (Fr.) utara, Rheubarbariboletus persicolor (H. Engel, Klofac, H. Grünert &R. Grünert) Vizzini, Simonini & Gelardi. També s'aporten notes sobre llur taxonomia, ecologia icorologia.