Mycenas seynii F. Albida Robich, hallada en Cataluña - Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Mycena seynii f. albida Robich. Es descriu, comenta i il·lustra un interessant tàxon deles Mycenaceae, no citat a la Península Ibèrica.