Sobre la presència de Melogramma campylosporum a Catalunya - Navarro-Rosinés, Pere; Llistosella i Vidal, Jaume; Sánchez-Cuxart, Antoni (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Sobre la presència de Melogramma campylosporum a Catalunya. Es menciona perprimera vegada la presència per a la micoflora de Catalunya de Melogramma campylosporum Fr., unfong que creix en el nostre cas sobre branques de Corylus avellana. Donat el seu interès corològic,aportem una descripció detallada de l'espècie, acompanyada d'iconografia.