Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears (Espanya). XIX. Menorca I. - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles; Llistosella i Vidal, Jaume (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears (Espanya) XIX.Menorca I. Se citen setanta vuit tàxons, dels quals vuit són nova citació per a les Illes Balears:Mycogone rosea Link, Gymnopus graveolens (G. Poirault) ex Boud. Antonín & Noordel.,Infundibulicybe mediterranea Vizzini, Contu & Musumeci, Marasmiellus candidus (Bolton)Singer, M. omphaliiformis (Kühner) Noordel., M. virgatocutis Robich, Esteve-Rav. & G. Moreno,Boletus luridus var. erythrentheron (Bezděk) Pilát & Dermek, B. rhodoxanthus (Krombh.)Kallenb, Els trenta i tres següents són nova cita per a l'illa de Menorca: Arcyria obvelata(Oeder) Onsberg, Ceratiomyxa fruticulosa (O.F. Müller) T. Macbr., Daldinia concentrica(Bolton) Cwes. & De Not., Agaricus impudicus Fr., A. porphyrizon P.D. Orton, Amanita graciliorBas & Honrubia, Amanita gilberti f. subverna Bertault & A.G. Parrot ex Neville & Poumarat,Armillaria mellea f. sabulicola A. Ortega & G. Moreno, Chaetocalathus craterellus (Durieu &Lév.) Singer, Clitopilus balearicus (Courtec. & Siquier) Noordel. & Co-David, Crepidotuscaspari var. caspari Velen., C. mollis (Schaeff.) Staude, Coprinellus domesticus (Bolton)Vilgalys, Hopple & Jacq. Johnson, Gymnopus pubipes Antonín, A. Ortega & Esteve-Rav.,Hemimycena cephalotricha (Joss. ex Redhead) Singer, H. lactea var. tetraspora (Kühner &Valla) Courtec., Hydropus floccipes (Fr.) Singer, Hygrocybe acutoconica (Clem.) Singer, Inocybeflocculosa Sacc., I. mixtilis (Britzelm.) Sacc., Lepiota echinella var. rodorrhiza (Romagn. &Locq. ex P.D. Orton) Hardtke & Rödel, L. griseovirens Maire, L. lilacea Bres., L. nigrescentipesG. Riousset, Leucoagaricus gaillardii Bon & Boiffard, Marasmiellus mesosporus Singer, Mycenaacicula (Schaeff.) P. Kumm. var. acicula, Mycena alba (Bres.) Kühner, Mycena amicta (Fr.)Quél., Parasola conopilus (Fr.) Örstadius & E. Larss., Pholiota gummosa (Lasch) Singer var.gummosa, Tubaria conspersa (Pers.) Fayod i Aureoboletus gentilis (Quél.) Pouzar. A més, dadescorològiques, ecològiques i comentaris taxonòmics dels més rellevants.