Fongs nous o pocs citats a Catalunya. XII - Tabarés Carriedo, Manuel; Rius, J.; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2012)
En aquesta nova aportació descrivim i il·lustrem8 espècies recol·lectades a Catalunya: dos ascomicets, de l'ordre de les pezizals, Komsoscypha chudei(Pat. ex Le Gal) D.H. Pfister i Peziza apiculata Cooke i dos de la familia Helotiaceae: Ionomidotisirregularis (Schwein.) E.J. Durand i Crocicreas pallidum (Velen.) S.E. Carp. Els basidiomicets, sóntres afil·loforals: Pycnoporellus fulgens (Fr.) Donk., Subulicystidium longisporum (Pat.) Parmasto iXenasmatella vaga (Fr.) Stalpers, i un agarical: Hohenbuehelia cyphelliforms (Berk.) O.K. Miller.