Aportació al coneixement de la micoflora del Baix Empordà i rodalies (Catalunya). I. Fam. Geastraceae (Gasteromicets) - Vidal i Frigola, Josep Maria (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es citen 12 espècies i 1 varietat de geastràcies trobades al Baix Empordà (Catalunya),tres de les quals: Geastrum morganii, G. lageniforme i G. saccatum f. parvulum, són novesper al catàleg micològic espanyol, segons la bibliografia consultada per l'autor. Es dóna una descripció completa d'aquestes 3 espècies. S'aporten noves dades microscòpiquesreferides a estudi de la capa miceliana, capiici i espores, per a la diferenciacióde les espècies del grup triplex.