Reseña histórico-bibliográfica del género Cortinarius en Cataluña - Gutiérrez, Corsino (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Aquest treball recull les citacions de les espècies del gènere Cortinarius trobades aCatalunya, seguint l'ordre cronològic de la primera cita de cadascuna de les espècies en particular,indicant el micòleg autor de la determinació així com l'autor, títol i data de la publicaciócorresponent.