Primer catàleg dels fongs liquenícoles de Catalunya i zones pròximes (NE de la Península Ibèrica) - Navarro-Rosinés, Pere; Boqueras i Bailina, Montserrat; Llimona i Pagès, Xavier (Revista Catalana de Micologia, 2007)
En aquest treball, aportem un primer catàleg dels fongs liquenícoles (paràsits o parasimbionts) observatsa Catalunya i àrees properes de Castelló i de Catalunya Nord (NE de la Península Ibèrica). En total,hem catalogat un tota l de 126 fongs liquenícoles: 103 ascomicets, 12 celomicets, 9 hifomicets, i 2mixomicets. El catàleg es basa principalment en dades originals aportades pels autors, però conté lescitacions publicades. En conseqüència, tot s els tàxons que no porten cap referència a dades anteriors són novetats per a la flora del territori (en total 43).