Aportació a la flora micològica del Parc Nacional d'Ordesa i Monte Perdido (Pirineus Centrals) - Llistosella i Vidal, Jaume; Martí, O.; Aguasca i Solé, Montserrat; Martín Esteban, María Paz (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Presentem un catàleg florístic de les espècies recol·lectades en el curs d'una exploració de l Parc Nacional d'Ordesa i Monte Perdido (Pirineus centrals) a la tardor de 1989, en el qual comentem iIl·lust rem les que considerem més interessants, com són Lentinus adhaerens (A. et S. : Fr.) Fr., Naucoria permixta P. D. Orton, Tephrocybe baeosperma (Romagn.) Moser i Xeromphalina cornui (Quél.) Favre.