Més fongs mitospòrics de les terres baixes del sur i de l'oest de Catalunya (Espanya) - Muntañola-Cvetkovic, Maria; Hoyo Navarro, Pilar; Llimona i Pagès, Xavier (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Continuant el programa de recerques sobre Biodiversitat Micológica de Catalunyareferim aquí 37 taxons (22 Hyphomycetes i 15 Coelomycetes) que foren recol·lectats durant noves prospeccions efectuades pel sud i el ponent de Catalunya, la majoria en àrees d'escassa altitud. Foren trobats sobre 30 substrats diferents, dels quals donem un llistat. Molts d'aqueststàxons són poc coneguts a Catalunya o són mencionats aquí per primera vegada. N'hem il·lustrat la majoría amb dibuixos a la cambra clara.