Entoloma plebejum (Kalchbr.) Noordel., un fong trobat recentment a Catalunya - Carbó i Pericay, Joaquim; Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August; Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Entoloma plebejum (Kalchbr .) Noordel., un fong trobat recentment a Catalunya. Esdescriu, es comenta i s'il·lustra, Entoloma plebejum (Kalchbr.) Noordel., una espècie primaveral delgènere Entoloma. En els darrers quatre anys, aquest fong ha estat trobat varies vegades en les mateixeslocalitats de prospecció. D'acord amb la informació que disposem, creiem que aquesta és la primeracitació d'aquesta espècie per a Catalunya i la Península Ibèrica.