Dues Laccaria interessants trobades a Girona - Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel; Macau, Narcís (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Dues Lacearía interessants trobades a Girona. En aquest treball es descriuen i il·lustren 2especies de Laccaria recol· lectades a Girona (Catalunya, Espanya): L. triehodermophora G.M. Mueller i L. pumita Fayod. Ambdues varen ser trobades en zona mediterrània.