Contribució a l'estudi dels fongs de Sant Joan de l'Erm i la Vall de Santa Magdalena (II) - Montón i Martínez, Joan J.; Cortés i Moragrega, Carles (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Contribució a l'estudi dels fongs de Sant Joan de l'Erm i la Vall de Santa Magdalena II. . En aquesta zona delis Pirineus, a les comarques del nord de Lleida (Alt Urgell-Pallars Sobirà), els autors han identitificat 100 especies de fongs (13 ascomicets, 2 teliomicets i 85 basidiomicets). Són destacables les especies mencionades: Mitrula paludosa Fr., RhytismaAcerinum (pers.) Fr., Boletus venturii Bon, Calocybe onychina (Fr.) Donk, Chrysomphalina chrysophylla (Fr.) Clémenyon, Daedaleopsis confragosa (Bolton) J. Schröt., HygrophorusCapreolarius Kalchbr., Lentinellus castoreus (Fr.) Künher & Maire, Limacella illinita (Fr.) Maire, Tricholoma virgatum (Fr.) P. Kumlll. De totes les especies es conserven fotografia i material d'herbari.