Contribució al coneixement micològic de l'illa de Formentera (Illes Balears). III - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles; Espinosa Noguera, Jaume; Serra Planells, Antoni (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Contribució al coneixement micològic de l'illa de Formentera (Illes Balears). III. Seciten cinquanta-cinc taxons, dels quals tres són noves citacions per les Illes Balears: Hygro cybe helobia (Arnolds) Bon, Inocybe fuscidula Velen. i Mycenella margaritifera (Maire) Maas Geest. Aquesta darrera espècie es descriu en el present article detalladament. Els quaranta-tres següents sónnoves citacions per al catàleg mico lògic de l'Illa: Leocarpus fragilis (Dicks.) Rostaf., Cyclaneusma minus (Butin) DiCosmo, Peredo & Minter, Geoglossum nigritu (Fr.) Cooke, Helvella atra J. Koenig, H. Juniperi M. Filippa & Baiano, Hydno cystis piligera Tul., Hypomyces rosellus (Alb. & Schwein.) Tul. & C. Tul., HysteriumPulicare Pers., Lophodermium pinastre (Schrad.) Chevall., Propolis farinosa (Pers.) Fr., Agaricus bernardii Quél. in Cooke & Quél., Amanita pròxima Dumée, Arrhenia rickenii (Hora) Watling, Clitocybe font-queri R. Heim, C. Lituus (Fr.) Métrod, Chroogomphus rutilus (Schaeff.) O.K. Mill., Crinipellis scabellus (Alb. & Schw.: Fr.) Murrill, Entoloma serrulatum (Pers.) Hesler, GloeophyllumAbietinum (Bull.) P. Karst., Gymnopus dryophilus (Bull.) Murril, G. Impudicus (Fr.) Antonin, Halling & Noordeloos, Hebeloma laterinum (Batsch) Vesterh., Hohenbuehelia petaloides (Bull.) Schulzer, Hydnum albidum Peck, Hygro cybe cònica (Schaeff.) P. Kumm., H. Pseudoolivaceonigra R. Picón, H. Virginea (Wulfen) P.D. Orton, H. virginea var. ochraceopallida (P.D. Orton) Boertmann, Inocybeheimii Bon, I. Rufuloides Bon, Lactarius sanguifluus var. violaceus (Barla) Basso, Lepiota cristata (Bolton) P. Kumm., Lepista sordida (Fr.) Singer, Melanoleuca rasilis var. Leucophylloides Bon, Pholiotina vexans P.D. Orton, Tapinella panuoides (Batsch) E.-J. Gilbert, Sarcodon scabrosus (Fr.)P. Karst., Stereum sanguinolentum (Alb. & Schwein.) Fr., Tomentella bryophila (Pers.) M.J. Larsen, Tricholoma batschii Gulden, T. caligatum (Viv.) Ricken, T. myomyces (Pers.) J.E. Lang, Xerula mediterranea (Pacioni & Lalli) Quadr. & Lunghini. A més s' aporten notes sobre llur taxonomia, ecologia i corologia.