Contribució al coneixement de Lepiota s.l. a les Illes Balears, V. Leucoagaricus subglobisporus (Contu) Cons. & Contu, una espècies rara i poc citada - Salom, Joan Carles; Siquier i Vigrós, Josep Lleonard (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Se cita i es descriu per primera vegada a les Balears una espècie rara i poc coneguda: Leucoagaricus subglobisporus (Contu) Cons. & Contu; a més, s'aporten notes sobre la seva taxonomia, ecologia i distribució. Aquest treballinclou la primera fotografia que es coneix d'aquesta espècie.