Estudi dels fongs de la finca Masjoan i zones properes (Espinelves, Osona) - Rius, J. (Revista Catalana de Micologia, 2025)
Es citen 115 tàxons de fongs i mixomicets trobats a la finca Masjoan i encontorns, a l’Est del massís del Montseny (Catalunya). Es una primera aproximació al component micològic d’una àrea de clima centreeuropeu, amb plantacions de coníferes i de planifolis, tant autòctons com de jardí. De tots els tàxons mencionats es disposa de fotografies i de material testimoni, conservat a l’herbari de l’autor.