Psilocybe pelliculosa (A. H. SM.) Singer & A. H. SM. a la Península Ibèrica - Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel; Torrent, Àngel (Revista Catalana de Micologia, 2024)
Es descriu, comenta i il·lustra un interessant taxó de les Strophariaceae, no citat a la Península Ibèrica.