Guia per a l’estudi dels mixomicets i claus per a la seva determinació fins al gènere. II. Complements i esmenes - Gràcia i Barba, Enric (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Ampliem el treball anterior (GRÀCIA, 1983) amb diferents esmenes al text original que afecten particularment a les claus de gèneres. Presentem un glossari dels termes emprats, dibuixos representatius d’alguns gèneres i un llistat dels treballs publicats fins ara sobre mixomicets dels Països Catalans. Indiquem la manera de preparar els diferents medis de muntatge de preparacions microscòpiques, una bibliografia taxonòmica bàsica i les errates més .importants del text anterior.