Contribució al coneixement dels fongs del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat (Catalunya). I. - Sierra, A.; Valverde Valera, Andrés (Revista Catalana de Micologia, 2019)
Contribució al coneixement dels fongs del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat (Catalunya). I. Se citen noves localitats a Catalunya per a 150 tàxons de fongs i amebozous, 132 dels quals són novetats per al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. S’hi inclouen 4 amebozous, 23 ascomicots i 123 basidiomicots, d’aquests, 8 són nous per a Catalunya: Agaricus indistinctus L.A. Parra & Kerrigan, Biscogniauxia marginata (Fr.) Pouzar, Inocybe umbrinella Bres., Morchella dunalii Boud., M. dunensis (Castañera, J.L. Alonso & G. Moreno) Clowez, Perenniporia ochroleuca (Berk.) Ryvarden, Russula pseudoaeruginea (Romagn.) Kuyper & Vuure i Tarzetta gaillardiana (Boud.) Korf & J.K. Rogers. Amb la nostra aportació, el catàleg de fongs d’aquest Parc Natural compta amb 299 tàxons.