Recol·lecció a Catalunya de Ganoderma applanatum amb cecidis d’Agatomyia wankowiczii (Schnabl, 1884) - Rocabruna i Llavanera, August; Pujade i Villar, Juli; Tabarés Carriedo, Manuel (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Recol·lecció a Catalunya de Ganoderma applanatum amb cecidis d’Agatonlyia Wankowiczii (Schnabl, 1884). En aquest estudi es cita per primera vegada a la península Ibèrica una espècie cecidògena sobre una fructificació de Ganoderma applanatum (Pers.) Pat. (Aphyllophorals: Ganodermataceae). El cecidògen, que és Agatomyia wankowiczii (Schnabl, 1884) (Diptera: Pla typezidae), es localitza a l’himeni de l’hoste esmentat. Es donen dades sobre la seva biologia i distribució, tant del cecidògen com del fong.