Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears XIII: el Parc Natural de Mondragó (II) (Santanyí, Mallorca) - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears XIII: El parc natural de Mondragó (11) (Santanyí, Mallorca). Se citen 68 tàxons al parc natural de Mondragó , dels quals 16 són noves citacions per al catàleg micològic de les Illes Balears i 3 per a Mallorca (veure abstract). S’incorporen 63 noves espècies per al Parc Natural i 5 més que contribueixen a completar les dades del seu catàleg micològic. A més s’aporten notes d’ecologia, corologia i distribució.