Noves dades sobre fongs ibèrics - Hoyo Navarro, Pilar; Llorens i van Waveren, Laura; Llistosella i Vidal, Jaume (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Noves dades sobre fongs. Es presenten cinc espècies de fongs interessants per la seva raresa: Craterellus konradii Bourdot et Maire, Lepiota fuscovinacea F. H. Möller et J. E. Lange, Lepiota hystrix Möller et J. E. Lange, Lyophyllum fumosum (Pers.) P. D. Orton i L. rhopalopodium Clémençon, trobades a Barcelona, Girona i Cuenca (Espanya). Els diferents tàxons tractats van acompanyats de descripcions i iconografia original, així com de comentaris taxonòmics.