Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears, XI - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles (Revista Catalana de Micologia, 2004)
Se citen 54 tàxons, entre Ascomicets i Basidiomicets recollectats a les Illes Balears, dels quals 34 són noves cites pel catàleg de les Illes Balears, 7 són nous per a Eivissa, 3 per a Formentera i 3 per a Mallorca. A més, hi ha notes sobre ecologia, corologia, taxonomia i distribució.