El Cultiu casolà de la gírgola (Pleurotus ostreatus) : alguns mètodes senzills - Jiménez Palomar, Tania (Revista Catalana de Micologia, 2007)
El cultiu casolà de la gírgola (Pleurotus ostreatus). Alguns mètodes senzills. Presentem alguns mètodes de cultiu de la gírgola (P. Ostreatus), que hem provat personalment. Es comenten tres tipus de substrat de fructificació (rotlle de paper higiènic, palla i marro de cafè) i es descriu el procés d’obtenció de miceli, la inoculació i possibles problemes que ens podem trobar durant el cultiu.