Clitocybula taniae Vila, una nova espècie del litoral català - Vila i Garcia, Jordi (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Clitocybula taniae Vila, una nova espècie del litoral català. Descrivim aquesta espècie trobada entre les gramínies d’un prat silicícola proper al litoral i la comparem amb tàxons propers del mateix gènere o de gèneres afins. La diagnosi s’ acompanya amb dibuixos dels caràcters microscòpics i fotografia en color.