Note sur deux Cortinaires recoltés dans le centre de la France - Bidaud, André; Carteret, Xavier; Reumaux, Patrick (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Notes sobre dos Cortinarius trobats en el centre de França. S’aporten descripcions i comentaris sobre dues espècies de Cortinarius recol·lectades en el centre de França: C. ornithopus Hry. i un taxon proper a C. miraculosus que es descriu en el present article amb el nom provisional de C. submiraculosus.