Addicions al catàleg micològic d’Andorra. IV. Fongs nous o pocs citats - Niell i Barachina, Manel; Valverde Valera, Andrés; Claramunt López, Bernat (Revista Catalana de Micologia, 2020)
Fongs nous o poc citats. Es presenten els resultats de les prospeccions de camp realitzades durant els anys 2017-2019, i, simultàniament, es realitza una anàlisi de les mostres que pertanyen als gèneres Entoloma i Galerina. Se citen 24 espècies, de les quals 14 són noves al catàleg andorrà. Deixant de banda els Entoloma i Galerina, les espècies més interessants són Caloscypha fulgens i Psilocybe medullosa.