Primera contribució al coneixement de la família Lepiotaceae Roze a les Illes Balears - Salom, Joan Carles (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es citen 14 täxons de la fam. Lepiotaceae Roze a les Balears, dels quals es confirma una citació nova per l’estat espanyol, un altre és citat com a nou pel catàleg d’espècies de les Illes Balears, dues són noves citacions per l’illa de Mallorca, i els altres contribueixen a completar aquesta monografia. També hi ha quatre descripcions completes de les quals tres d’elles corresponen a varietats trobades. A més s’aporten notes d’ecologia, corologia, taxonomia, i distribució.