Three Haplotrichum species recently found in Catalonia - Muntañola-Cvetkovic, Maria; Gómez-Bolea, Antonio (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Els anamorfs dels basidiomicets Haplotrichum capitana’? (Pers.) Link, H. Ellipsosporum (Hol.-Jech.) Hol.-Jech., i H. Rubiginosum (Fr.) Linder, recentment recollectats a Catalunya, són descrits i comentats, i amb dibuixos amb amera clara s’illustren les respectives estructures de reproducció asexual. Els estats sexuals no han estat trobats en aquestes col·leccions.