Studi sul genere Agaricus. II. A. heterocystis Heinem et Goos., una specie africana naturalizzata in Sardegna ed A. fragilivolvatus, nuova specie della sezione Clarkeinda - Contu, Marco (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Agaricus heterocystis, una espècie d’origen africà que pertany a la secció Arvenses, sembla haver-se natural itzat a Sardenya, on ha estat recol·lectada diverses vegades. Es presenta una descripció d’aquesta espècie feta a partir del material sard. Es descriu A. fragilivolvatus com a espècie nova de la secció Clarkeinda, i es discuteix la seva delimitació respecte dels taxons propers.