Estudis sobre Cortinarius subalpins de Catalunya: 1. Espècies recol·lectades a l’Hylocomio-Pinetum catalaunicae - Ballarà i Noguera, Josep (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Primer treball sobre cortinaris subalpins recol·lectats als Pirineus catalans, concretament 25 espècies, de les més abundants dins la unitat Hylocomio-Pinetum catalaunicae, de les quals, 8 espècies i una varietat són noves citacions a Catalunya. Amb descripcions, dibuixos i fotografies.